2021-07-01 12:34:52• hírek • Szatmár.ro

Labdarúgó tornával emlékeznek az egy éve elhunyt Mike Róbertre Mikolában

Június 14-én volt egy éve annak, hogy egészen fiatalon, 38 éves korában eltávozott Mike Róbert mikolai vállalkozó, korábban helyi tanácsos, a Mikolai Turul labdarúgó klub játékosa és a csapat lelkes támogatója, a helyi közösség egyik mozgatórugója.

Halálának évfordulója alkalmából július 3-án, szombaton baráti labdarúgó tornát szervez a Mikolai Turul apraja-nagyja, az egykori csapattársak és volt barátok számára, viszont szurkolni minden érdeklődőt nagy örömmel látnak.

A barátságos labdarúgó tornára hat 6+1 fős csapat kapott meghívást, így Halmin, Kökényesden, Egrin és Lázárin kívül pályára lépnek még a mikolai öregfiúk és az ifik is.   

A rendezvény a helyi sportteremben szombaton reggel 9 órától, a helyi egyházak lelkészeinek áldásával veszi kezdetét, majd 10 órától a mikolai labdarúgópályán mérkőznek majd meg a csapatok. Rossz idő esetén a sportteremben zajlanak a mérkőzések.

A díjkiosztásra a tervek szerint 16 órakor kerül majd sor a helyi önkormányzat és a Szatmár Megyei Labdarúgószövetség képviselőinek jelenlétében.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, a főhajtás, a megemlékezés és a sport jegyében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: